Huur een kraan die bij u past!

Telescoopkraan huren?  

Moderne telescoopkraan

J. Boeter Kraanverhuur maakt gebruik van een moderne telescoopkraan die voorzien is van een camera. Deze camera hangt boven aan de giek en is loodrecht gericht op de te hijsen last. Hijsen uit het zicht van de machinist wordt hierdoor veiliger en efficiënter.

Als extra veiligheid hebben wij standaard portofoons bij ons om de veilige communicatie met de aan- en afpikker te garanderen. De kranen zijn daarnaast standaard uitgerust met hijsbanden, sluitingen en kettingen. Ook beschikken wij over gekeurd hijsgereedschap, zoals een vloerplatenklem, kalkzandsteenklem, pallethaak, gevelsteentang, evenaar, manbak enzovoorts.

Zo kunnen we samen met onze speciaal transport afdeling al uw taken op ons nemen.

 • Secuur Gepland

  Wij nemen het zekere voor het onzekere en plannen altijd alles in goede afspraak.

 • Perfect Uitgevoerd

  Wij doen er alles aan om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

 • Op Tijd

  J Boeter kraanverhuur is op tijd! Daar kunt u op rekenen, altijd!

 • Prijs Kwaliteit

  Wij leveren niet alleen goed werk, we doen dat ook voor een aantrekkelijke prijs. 

Mobiele kraan huren

Zoekt u een mobiele kraan van 40 ton of 750 ton?

Bij J. Boeter Kraanverhuur is er altijd een kraan die past bij uw project.

Samen met onze trouwe partners kunnen we elke kraan voor u regelen. Wilt u meer informatie onze diensten, of wilt u advies over de huur, het type kraan of direct een kraan afspreken? Bel of mail ons gerust. We staan 6 dagen per week voor u klaar.

Autolaadkraan huren

Dit is een kraan die op een vrachtwagen is gemonteerd. Hiermee kan de auto door de kraan zelf worden beladen of worden gelost. De kraan kan compact worden opgevouwen. Op de vrachtwagen is dan nog voldoende ruimte voor lading.

In ons wagenpark beschikken we op dit moment over 3 autolaadkranen. Allemaal uit gevoerd met een jib (een verlengstuk op de standaard kraan, die hydraulisch nog uitschuifbaar is).

De autolaadkranen zijn voorzien van radiografische besturing waardoor de kraanmachinist vrij kan rondlopen op de laad- of losplek en daardoor een beter zicht op het werk heeft.

Het voordeel van een het huren van een autolaadkraan is dat we op die manier 2 vliegen in 1 klap slaan. Zowel het hijsen als het vervoeren gebeurt in 1. Dit reduceert de kosten aanzienlijk en er kan veel sneller geschakeld worden.

Autolaadkraan Scania kraanverhuur

In Zuid-Holland en daarbuiten

Door onze centrale locatie in Middelharnis, op het mooie eiland Goeree-Overflakkee, rijden we in korte tijd naar de Randstad van Rotterdam, het haven- en industriegebied.  Maar ook Zeeland en Noord-Brabant liggen natuurlijk binnen handbereik voor kraanverhuur.

Kraan huren?

 • Meer weten? Wij helpen u graag!

  Voor al uw vragen bel: 0187-483461 of vul het contact formulier in.

Scroll to Top