Boot vervoeren

Transport van jachten en boten

Wilt u ook uw boot of plezierjacht voor de wintermaanden uit het water halen?

Meestal is het niet verstandig om uw boot of jacht het hele jaar door in het water te laten liggen. Daarom helpen wij naast het uit het water halen ook bij het transport naar de stalling of scheepswerf, zodat u uw boot of jacht kan onderhouden.

Wij kunnen de jacht zelf laden en lossen en ook weer te water te laten.

Omringd door het Haringvliet en het Grevelingenmeer.

Onze locatie op Goeree Overflakkee geeft ons een ideale plek voor het vervoeren en opslaan van jachten en boten. Het eiland is omgeven door meerdere wateren, zoals het Haringvliet aan de noordelijke zijde, het Grevelingenmeer aan de zuidelijke zijde, en de Noordzee.

Wilt u een boot verplaatsen?

Met onze ervaring in deze branche weten we precies welk materieel nodig is om de klus te klaren, in elke soort haven. Daarom vervoeren we niet alleen boten op Goeree Overflakkee en Zeeland, maar ook in de rest van Nederland. Of het nu een boot vervoeren is vanaf het IJ naar het Veerse Meer of van de Wadden naar de Maas.

Geen plaats is voor ons te ver.

Met ons speciaal transport vervoeren we niet alleen door geheel Nederland, maar ook het vervoeren van uw boot naar het buitenland behoort tot onze mogelijkheden.

Zoals in onderstaande foto's te zien is maken we ook gebruik van onze mobiele telekraan om grotere jachten uit het water te tillen en te vervoeren.

Jacht of boot laten vervoeren?

Bel 0187-483461,of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een prijsopgave.

Scroll to Top