Machine Transport

Zware machines verplaatsen ?

We hebben jarenlange ervaring in industriële- en projectverhuizingen welke voor opdrachtgevers worden uitgevoerd in verschillende branches.

Wilt u uw machines of installaties op een professionele wijze laten verhuizen naar een nieuwe plek, binnen of buiten uw bedrijf? Bij kwalitatief goed machinetransport komt heel wat kijken. Machinetransport is een deel van onze werkzaamheden. Door met ons in zee te gaan, weet u zeker dat uw kostbare lading compleet en snel op de nieuwe plek arriveert.

Laat J. Boeter Kraanverhuur voor u het plaatsen en verplaatsen verzorgen van machines, machinelijnen en installaties. Ook verzorgen wij de tijdelijke opslag, binnen of buiten, van zware machines. We werken met onder meer rol-, hef- en hijsmiddelen, vijzels, heftrucks, autolaadkranen enz. om uw machines veilig te verplaatsen.

Veilig en vakkundig vervoeren !

J. Boeter Kraanverhuur heeft altijd veiligheid hoog in het vaandel staan.

"Better safe than sorry" is het Engelse spreekwoord en daar geloven wij in! Wij doen er alles aan om de veiligheid te waarborgen en nemen daarom alle voorzorgsmaatregelen om de machines van standplaats tot plek van bestemming zo veilig en goed mogelijk te verplaatsen. Hierbij hoort ook de bijzondere vergunningen die hiervoor nodig zijn.

Wilt u een (zware) machine verplaatsen of verhuizen?

Wij helpen u graag!

Wil u weten wat het kost?

Scroll to Top