Speciaal Transport

Exceptioneel transport

Wij zijn logistiek dienstverlener voor (inter)nationaal speciaal transport met mogelijkheden tot opslag en stalling van uw machines of materialen. Onze Scania vrachtwagens zijn uitgerust met laadkraan tot 85 ton/meter, zodat wij uw ladingen kunnen laden/lossen en op zijn plaats kunnen zetten. Al onze autolaadkranen zijn uitgerust met een jib (een verlengstuk op de standaard kraan, die hydraulisch uitschuifbaar is). Hier kunnen we op de moeilijk bereikbare plaatsen toch hijsen en de klus klaren.

We zijn in het bezit van een doorlopende breedtevergunning in heel Nederland tot 3,50 meter. Desgewenst kunnen we voor breder dan de 3,50 meter of voor transport naar buitenland vergunningen aanvragen.

Wij hebben alle mogelijkheden voor verhuizingen van machines. Met ons rol en vijzel materiaal, plaatsen wij uw machine op de juiste plaats. We beschikken ook over een gas heftruck, met het hefvermogen van 4 ton.

Industrieel Transport door heel Europa

Onze ervaring in het exceptioneel transport heeft ons door heel Nederland en zelfs Europa veel opdrachtgevers blij gemaakt. Wij werken hard om u als klant te helpen, ook over de landsgrenzen heen!

Als u op zoek bent naar transport en eventueel in combinatie met een mobiele kraan, dan bent u ook voor kraanverhuur aan het juiste adres.

Speciaal transport nodig?

  • Wij helpen u graag een handje!

    Bel ons op: 0187-483461 Neem contact op voor een offerte, wij helpen u graag!

Scroll to Top