Kraanverhuur Rotterdam

Telescoopkraan nodig in Rotterdam?

Witte Liebherr mobiele kraan te huur

In regio Rotterdam is J Boeter kraanverhuur actief werkzaam met zijn moderne telescoopkraan. Ze is daarom direct inzetbaar en u kunt altijd op ons rekenen.

J. Boeter Kraanverhuur heeft alles in huis om uw klussen te klaren, voor zowel lokaal alswel nationaal inclusief transport.

Onze wagens beschikken over:

 • een camera systeem.
 • portofoons
 • veilige communicatie met de aan- / afpikker.
 • uitgerust met hijsbanden, sluitingen en kettingen
 • gekeurd hijsgereedschap, zoals een vloerplatenklem, kalkzandsteenklem, pallethaak, gevelsteentang, evenaar, manbak, enz.

Altijd de juiste kraan

Bij J Boeter kraanverhuur is er altijd een kraan die past bij uw project. Bel of mail ons als u meer informatie wilt of direct een kraan wilt huren.

 • Specialisme

  Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in alle hijs- en takel werkzaamheden.Wij doen er daarom echt alles aan om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

 • De beste kwaliteit

  Naast een aantrekkelijke prijs leveren wij ook de beste kwaliteit. U kunt altijd op ons rekenen. 

Autolaadkraan Scania kraanverhuur

Autolaadkraan nodig?

Ons wagenpark bestaat uit meerdere autolaadkranen, die allemaal voorzien zijn van een jib, waarmee we vooral in regio Rotterdam Rijnmond werkzaam zijn. Op deze vrachtwagens zit een kraan gemonteerd waarmee eenvoudig geladen en gelost kan worden. En omdat deze zo compact zijn, is er voldoende ruimte om een lading mee te nemen. Zo kan de kraan gebruikt worden voor het laden en lossen tegelijk!

Sneller schakelen, minder kosten

Al onze autolaadkranen zijn beveiligd. Ze zijn voorzien van radiografische besturing zodat de machinist vrij kan rondlopen om de omgeving in de gaten te houden en daardoor de beste veiligheid kan garanderen. Daarnaast is het voordeel van een autolaadkraan dat ze zowel kunnen hijsen als vervoeren! Wilt u dus een autolaadkraan huren? Klik op de knop om contact op te nemen.

Kraan nodig in Rotterdam?

 • Of wilt u meer weten?

  Voor al uw vragen bel: 0187-483461 of vul het contact formulier in.

Scroll to Top